Σκοπός του RateYourDeal

Το συγκεκριμένο blog έχει σκοπό την αξιολόγηση των προσφορών από site - deal ημέρας, καθώς και την δημιουργία ενός διαδικτυακού σημείου συνάντησης για την διερεύνηση των τρεχουσών προσφορών . Εδώ αναφέρουμε κοινώς τα συν και τα πλην ενός deal και ταυτόχρονα συμβουλεύουμε και συμβουλευόμαστε.

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Παράπονο για την επιχείρηση Nail in the City

Αγαπητοί Κύριοι,

αγόρασα μία προσφορά σχετικά με το Nail in the city - 4 μανικιούρ-10 ?, και σήμερα ενημερώθηκα τηλεφωνικά από την υπεύθυνη του μαγαζιού ότι τα κουπόνια εξαργυρώνονται κάθε μέρα μόνο 10-12 το πρωί, ενώ στους όρους της προσφοράς γίνεται λόγος για όλες τις ώρες και όλες τις εργάσιμες ημέρες. Γενικά αγοράζω προσφορές και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη, δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά κάτι τέτοιο. Εάν είσαι εργαζόμενη, πώς θα κάνεις το μανικιούρ το πρωί? Επίσης αυτή η προσφορά βρίσκεται ενεργή αυτή τη στιγμή σε πολλές ιστοσελίδες και έχει αγοραστεί από πολλούς καταναλωτές χωρίς αυτοί να είναι βέβαια ενημερωμένοι για την αλλαγή των όρων της.

Ευχαριστώ,

1 σχόλιο:

  1. Είχα πάρει πιο παλιά κουπόνι από την εν λόγω επιχείρηση για 6 μανικιούρ-2 πεντικιούρ. Η ιδιοκτήτρια είναι απαίσια και πολύ αγενής. Φυσικά έχασα τρία από τα έξι μανικιούρ που είχε η προσφορά λόγω "αδυναμίας εξυπηρέτησης των κουπονιών έναντι των πελατισσών που πληρώνουν"!!!!. Η δουλειά της κοπέλας όμως είναι πολύ καλή βέβαια και είναι ο λόγος που ξαναπήγα όσες φορές πρόλαβα! Φυσικά δεν κάνω πάλι το λάθος να αγοράσω άλλο κουπόνι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή